Puumalan Hatsapuri verkkokaupan toimitusehdot

Tilauksen toimitus

Tuotteet pakataan heti ja toimitusaika on n. 3-5 päivää riippuen postin toimitusajoista. Verkkokaupassa olevat tuotteet löytyvät heti varastoltamme. Mikäli tuote on ehditty myydä, olemme tilaajaan heti yhteydessä ja kauppa peruutetaan. Verkkokaupan minimitilaus on aina 30€. Toimitusmaksu postitse alkaen 6,90 €.

Verkkokaupan maksutavat

Maksaminen tapahtuu maksupalveluntarjoajan Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7 ) palvelun kautta verkkopankkimaksulla, Mobile Paylla, Colletor- laskulla tai debit-tai luottokortilla.
Verkkomaksaminen tapahtuu suojatulla yhteydellä, Puumalan Hatsapuri Oy ei luovuta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille. Kun tilaus on valmis saat automaattisen tilausvahvistuksen.

Palautus- ja vaihto

Tuotteillamme on 14 päivän maksullinen palautus ja vaihto-oikeus tämä tarkoittaa, että asiakas maksaa vaihdosta tai palautuksesta aiheutuneet pakkaus- ja postikulut. Palautuksesta täytyy ilmoittaa meille 14 päivän sisällä ja postituksen leiman tai toimituspäivän olla todistettavasti 14 päivän sisällä ostosta. Kuluttajalla on oikeus ilmoittaa peruuttamisesta myös ennen tavaran toimittamista. Tällöin sovimme järkevimmän palautustavan.
Tuotteen tulee olla palautettaessa käyttämätön ja ehjä. Palautuksen saavuttua hyvitämme palautetusta tuotteesta tuotteenhinnan samalla maksutavalla, jolla olet sen tilatessasi maksanut. Toimituskuluja ei hyvitetä. Asiakas maksaa itse palautuksesta koituvat toimituskulut.

Sovi palautuksen vastaanottamisesta sähköpostilla haapasalo@hatsapuri.fi. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että ilmoitus on tehty. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ei riitä. Mikäli asiakas ei nouda tuotetta postista tai muusta toimitustavan mukaisesta toimituspaikasta ja tuote palautuu meille, veloitamme asiakkaalta toimituksen.

Henkilötietojen käyttö

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä käytetä markkinointitarkoitukseen ilman asiakkaan antamaa lupaa.

Hinnat

Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.